Z przyczyn iż posiadam więcej czasu, wracam na moje ZIELONE stanowisko (Klycior, nie zapomnij jak wrócisz) i będę wam znowu zatruwał życie ;D
Strona 1 z 1
Powrót Glu00_pl
Napisano 12 czerwiec 2011 - 18:48
A co, już mi zajęcie chcesz dać? xD mogę przejąć, ale zacząć się nim zajmować to pewnie jutro dopiero, bo muszę jutro rano zaliczyć angielski ;|
I będziesz mi musiał trochę o tym diablo powiedzieć, bo wcześniej zwykłym się zajmowałem ;]
I będziesz mi musiał trochę o tym diablo powiedzieć, bo wcześniej zwykłym się zajmowałem ;]
Come to the dark side... We got cookies 

"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, ciągle dobro czyni."

"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, ciągle dobro czyni."
Napisano 12 czerwiec 2011 - 19:19
Cytat
Nie niech nie zmienia, jest ok ten wolny exp tylko opis klas niech naprawi i adminy . I bedziemy sie cieszyc z opiekuna , a ja porobie reklamy
Słuchaj, ja rozumiem, że są gusta i guściki, ale zdecydowanie większość woli starego Diablo. Kiedyś serwer był prawie zawsze pełny, a teraz ? ...
Napisano 13 czerwiec 2011 - 23:13
Jeszcze Cię nie znam, aczkolwiek mam nadzieję, że obaj poznamy się z tej lepszej strony.
Witam.
Witam.
Pozdrawiam!
Piszę poprawnie po polsku.
Oferuję pomoc techniczną poprzez pulpit zdalny (TeamViewer) zarówno z CS 1.6 jak i samym systemem Windows (instalacje programów itd.)
Piszę poprawnie po polsku.
Oferuję pomoc techniczną poprzez pulpit zdalny (TeamViewer) zarówno z CS 1.6 jak i samym systemem Windows (instalacje programów itd.)
Napisano 14 czerwiec 2011 - 11:14
Dobrze,że wreszcie opiekun zainteresował się diablomodem mam nadzieję także,że będzie się nim zajmował i nie zostawi go znowu na 4 miesiące "własnemu losowi" . Z chęcią będę oczekiwał na "stare diablo" , więc, kiedy będzie gotowe ?
Użytkownik Begrezen edytował ten post 14 czerwiec 2011 - 11:20
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Do góry