Oczywiście podpisuje sie pod tymi wszyskimi zarzutami, które zostały napisane powyżej. Crigana z sieci i tak my - użytkownicy nie wywalimy, ale ważne jest by nasz H@ wiedział co o nim sądzimy.
- (4 stron)
- « Pierwsza
- <
- 2
- 3
- 4
Zbieramy Podpisy ; )
Napisano 05 maj 2011 - 16:30
Crig3n...
Jeżeli dobrze czytam między wierszami to nie powinieneś się dziwic tej sytuacji. Do zrozumienia to ty już mi i wielu innym dałeś, że na administratora forum się nie nadajesz. Może i ponosisz częśc kosztów za serwery i forum , ale to chyba tyle co robisz dla sieci.
Przynajmniej tyle widziałem, a jestem tu długo. Osobiście mam gdzieś to, że zakładałeś tą siec bo przez parę miesięcy miałeś ją po prostu w dupie. Admin musi byc szanowany, a ty nie jesteś.
Jeżeli dobrze czytam między wierszami to nie powinieneś się dziwic tej sytuacji. Do zrozumienia to ty już mi i wielu innym dałeś, że na administratora forum się nie nadajesz. Może i ponosisz częśc kosztów za serwery i forum , ale to chyba tyle co robisz dla sieci.
Przynajmniej tyle widziałem, a jestem tu długo. Osobiście mam gdzieś to, że zakładałeś tą siec bo przez parę miesięcy miałeś ją po prostu w dupie. Admin musi byc szanowany, a ty nie jesteś.
Napisano 05 maj 2011 - 16:43
Ja duzo nie mam do powiedzenia na ten temat gdyz mi Crigen nic nie zrobil nigdy ...
Ale jako dobry administrator powinien jednak wziac pod uwage to ze wiele osob ma pewne zazalenia i postarac sie cos zmienic w swoim zachowaniu . Poniewaz bycie nielubianym we wlasnej sieci to nic fajnego .
[Jak wy chcecie go wywalic O_o ? Sory ale moje zdanie jest takie ze jak jest sie administratorem i ma sie wlasna siec po to zeby robic q niej co sie chce i miec w dupie to ze innym sie to nie podoba . ! No ale niestety napieprzyliscie tu tych moderatorow ,pomocnikow ,dozywotnich admow , vip'ow i kiedy maja co chcieli to pozniej jest wyuchane na wszystko ...]
Juz mozecie mnie minusowac
Ale jako dobry administrator powinien jednak wziac pod uwage to ze wiele osob ma pewne zazalenia i postarac sie cos zmienic w swoim zachowaniu . Poniewaz bycie nielubianym we wlasnej sieci to nic fajnego .
[Jak wy chcecie go wywalic O_o ? Sory ale moje zdanie jest takie ze jak jest sie administratorem i ma sie wlasna siec po to zeby robic q niej co sie chce i miec w dupie to ze innym sie to nie podoba . ! No ale niestety napieprzyliscie tu tych moderatorow ,pomocnikow ,dozywotnich admow , vip'ow i kiedy maja co chcieli to pozniej jest wyuchane na wszystko ...]
Juz mozecie mnie minusowac
Czasami 1 + 1 daje 69 ale to juz wyższa matematyka ;>
Napisano 05 maj 2011 - 17:00
Cytat
Satanael Popraw blad "wywyrzszal" z tego co mi sie wydaje to" ż"
Jedyna osoba co mądrze powiedziała to Niusia
Jedyna osoba co mądrze powiedziała to Niusia
Nic tym nie wnosisz. Po co to piszesz? Zawsze wiedziałem, że głupi jesteś ale bez kitu po twoich postach, które tu piszesz to umacniam się w tym coraz bardziej.
Jak dla mnie jedynym wyjściem z sytuacji jest zabranie Crigenowi Administartora. Moderator? Tak. Nie powinien on decydować o rangach innych graczy. O tym powinien decydować ktoś mądrzejszy a nie dziecko ala Crigen. Przyjdzie Kamil to proponuje wejść wszystkim na vt i pogadać wszyscy razem.
[UWAGA=CRiG3N'] OBRAZA - WARN [/UWAGA]
Napisano 05 maj 2011 - 17:18
reg Co ty ze sobą reprezentujesz ? Ty jestes czlowieku glupi i slepy jak nie widzisz co masz na głowie. Klycior wyjasni wszystko i bez spinek a Ciebie zapraszam do fryzjera jak nie masz $ to Ci moge wyslac . Pozdro Afro req
Babyface / pER Sry ze zapomnialem o Tobie ;/
///dioxide
Obraza = warn.
Babyface / pER Sry ze zapomnialem o Tobie ;/
///dioxide
Obraza = warn.
Napisano 05 maj 2011 - 17:37
Satanael wstawiłem swoje..
Nie będę zakładał drugiego tematu a jesli chcesz tak bardzo mogę założyć temat "afro".
A ja napisalem do Cb żebyś błąd poprawił bo to świadczy zle o Twojej pisowni to ten mnie wyzwał ze jestem glupi , to mu odpisalem ze slepy on jest.
Nie będę zakładał drugiego tematu a jesli chcesz tak bardzo mogę założyć temat "afro".
A ja napisalem do Cb żebyś błąd poprawił bo to świadczy zle o Twojej pisowni to ten mnie wyzwał ze jestem glupi , to mu odpisalem ze slepy on jest.
Napisano 05 maj 2011 - 17:41
Ja również jestem zdania ,że crigen nic nie robi w sieci.
Owszem, zapoczątkował ją, ale teraz ,żeby brzydko nie mówić, kładzie na to lachę.
Jestem za wyjebką.
[UWAGA=CRiG3N'] Co Wy możesz wiedzieć i skąd co ja robie a czego nie ! QRWA !!!! LUDZIE NIE SŁUCHAJCIE OPOWIEŚCI KOLEGÓW TYLKO PISZCIE TO CO WIEDZIE Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA !!!! idiotyzm..[/uwaga]
Owszem, zapoczątkował ją, ale teraz ,żeby brzydko nie mówić, kładzie na to lachę.
Jestem za wyjebką.
[UWAGA=CRiG3N'] Co Wy możesz wiedzieć i skąd co ja robie a czego nie ! QRWA !!!! LUDZIE NIE SŁUCHAJCIE OPOWIEŚCI KOLEGÓW TYLKO PISZCIE TO CO WIEDZIE Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA !!!! idiotyzm..[/uwaga]
Napisano 05 maj 2011 - 17:49
Użytkownik Satanael dnia 05 maj 2011 - 16:54 napisał
z pospiechu ;]
pisze tylko tu co sadze i sie machnalem ;]
pisze tylko tu co sadze i sie machnalem ;]
kur*a napsialem z pospiechu machnalem literka i wyslalem nawet nie patzrylem.
Przeczytaj co napsialem pierw.
Cytat
Nic tym nie wnosisz. Po co to piszesz? Zawsze wiedziałem, że głupi jesteś ale bez kitu po twoich postach, które tu piszesz to umacniam się w tym coraz bardziej.
Jak dla mnie jedynym wyjściem z sytuacji jest zabranie Crigenowi Administartora. Moderator? Tak. Nie powinien on decydować o rangach innych graczy. O tym powinien decydować ktoś mądrzejszy a nie dziecko ala Crigen. Przyjdzie Kamil to proponuje wejść wszystkim na vt i pogadać wszyscy razem.
Co cie tak obrazilo ?
Napisano 06 maj 2011 - 10:15
Temat uważam za zamknięty . Połowa z Was , tylko się ośmieszyła , pisząc że nic nie robię jak byście mogli cokolwiek o tym wiedzieć . Nie macie na to wglądu [ Moje GG, PW, Panel, FTP] Więc skończcie pier*olic takie brednie, słuchacie tylko opowieści kolegów, i tego co ktoś tam pier*olnie za głupotę i piszecie takie posty . A już nie wspomnę o tym żałosnym temacie ..
Ż A Ł O S N E ! ! !
Ż A Ł O S N E ! ! !
Udostępnij ten temat:
- (4 stron)
- « Pierwsza
- <
- 2
- 3
- 4
Logowanie »

Temat jest zamknięty

Do góry