- (4 stron)
- « Pierwsza
- <
- 2
- 3
- 4
Pochwal się swoją maszyną !
Napisano 24 kwiecień 2012 - 12:11
MoneT,to nie leci 50 km/h jak Twój skuterek
To nawet mój stary skuter jechał 80 km/h to bym nie kupił czegoś co było od niego wolniejsze 
Zobaczymy po gwarancji ile wyciągnie na 125 cc
W przyszlości (dalekiej xd 4-5 lat) Planuje kupić Honde FireBlade 1000,co o niej myślicie ?
Zobaczymy po gwarancji ile wyciągnie na 125 cc
W przyszlości (dalekiej xd 4-5 lat) Planuje kupić Honde FireBlade 1000,co o niej myślicie ?
Napisano 25 kwiecień 2012 - 22:54
Każdy ma to co lubi,ja patrzę bardziej na osiągi jak na niezawodność 
MoneT:Chyba z góry tyle ciągnie poza tym te chińskie gówna nie wytrzymują długo jak się je katuje,przy ponad 50 można chinola zatrzeć
Wiem z własnego doświadczenia.Jeździłem na chińskim skuterku podrabianym pod Zipp'a to jak się coś zaczęło jebać to cała reszta szła za tym.Zaczęło się od modułu CDI skończyło na nowym gaźniku.Dlatego polecam Ci wymienić te chińskie części co w nim masz na coś oryginalnego.Ja tak zrobiłem i nie narzekam,zero awarii w całym ubiegłym sezonie aż do dzisiaj,tylko tyle że stoi i się kurzy.Osiągi wzrosły z ledwo 40 do 80 km/h i nie ma żadnych problemów,pali ładnie nawet gdy jest zimny nie to co wcześniej
We 2 też daje ładnie rade,także polecam Ci uzbierać hajsu jak ja i zacząć w nim z deczka przerabiać.Najlepiej kup części u dobrego Dilera niż w jakimś gównianym sklepiku i polecam Ci tankować na lepszych stacjach benzynowych,bo ja na takich gównach jak Tesco itp rozdupczyłem 2 gaźniki w ciągku wakacji.Kup np na razie sam moduł CDI sportowy odblokowany nwm jaki Ty tam masz skuterek 2t czy 4t to jest kwestia do 70 zł a dzięki samych obrotach pojedzie z jakieś 15-20 km/h szybciej,następnie zdejmij blokady z filtra powietrza,gaźnika (chyba że masz fabrycznie tak zrobione,że się nie da),tłumika i to raczej wsio jak na chinola
jak chcesz to pisz na GG/Steam to Ci powiem co i jak
MoneT:Chyba z góry tyle ciągnie poza tym te chińskie gówna nie wytrzymują długo jak się je katuje,przy ponad 50 można chinola zatrzeć
Udostępnij ten temat:
- (4 stron)
- « Pierwsza
- <
- 2
- 3
- 4
Logowanie »

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Do góry