A więc chciałbym zakupić serwer do mixów i chciałbym was prosić o pomoc w wybraniu firmy hostingującej.
Na razie mam kiku faworytów.
Prosiłbym o propozycje do 3 zł za slot prywatny, z góry dziękuję.
Strona 1 z 1
Pomoc w sprawie servera
Napisano 10 marzec 2011 - 18:50
ProSerwer tak samo gówno, miałem to miesiąc temu nie polecam.
To że są sponsorami FX'ów nie oznacza że mają najlepsze serwery.
Ja teraz mam serwer 11 slotowy z UnixStorma, a to obecnie najlepszy hosting w Polsce.
A 11 slotów 66 zł / mc.
To że są sponsorami FX'ów nie oznacza że mają najlepsze serwery.
Ja teraz mam serwer 11 slotowy z UnixStorma, a to obecnie najlepszy hosting w Polsce.
A 11 slotów 66 zł / mc.

Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim za***nym obowiązkiem.
'' To ważne abyśmy wiedzieli
skąd przychodzimy,
ponieważ jeśli nie wiemy,
skąd przychodzimy,
to nie wiemy, gdzie jesteśmy,
a jeśli nie wiemy gdzie jesteśmy,
to nie wiemy, dokąd zmierzamy.
A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza,
to prawdopodobnie
zmierza w złym kierunku. ''
- sir Terry Pratchett
Lepiej poszukać sobie nowego przyjaciela niż płakać po dawnym.
Seneka Młodszy
Napisano 10 marzec 2011 - 19:15
Tak jak wyżej kiedyś kiedyś, miałem na Pukawce i nie narzekałem
[you] Masz pytanie pisz: GG:13149530, Steam:reQu7 lub PW

steam | serwery steam | counter strike steam

steam | serwery steam | counter strike steam
Napisano 11 marzec 2011 - 06:57
Aktualnie zastanawiam się między pukawką, tserwery oraz 1shot1kill, unixstorma na razie nie potrzebuje, bo nie gram nic poważniejszego 
Pogram jeszcze trochę dzisiaj i popatrze jak to chodzi, jednak na razie duże wrażenie robi na mnie 1shot1kill. Na tserwerach jeszcze nie widziałem mixa żadnego, a pukawke też dość rzadko, chyba, że to ja tak trafiam.
Pogram jeszcze trochę dzisiaj i popatrze jak to chodzi, jednak na razie duże wrażenie robi na mnie 1shot1kill. Na tserwerach jeszcze nie widziałem mixa żadnego, a pukawke też dość rzadko, chyba, że to ja tak trafiam.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości"
Napisano 09 wrzesień 2011 - 07:01
To ja napisze w zamkniętym.
Progamers = Przeciążone gówno, wystarczy kupić od nich serwer 1000 fps i zobaczyc ile ma tak na prawde, niech stawiaja wiecej serwerow, gdy maja za malo maszyn.
Progamers = Przeciążone gówno, wystarczy kupić od nich serwer 1000 fps i zobaczyc ile ma tak na prawde, niech stawiaja wiecej serwerow, gdy maja za malo maszyn.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości"
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Temat jest zamknięty

Do góry