1. Od dziś każdy kto wypowie się w jakiejś skardze, która nie będzie dotyczyła bezpośrednio jego, lub ta wypowiedź nie wniesie niczego konstruktywnego do tematu, lub co gorsza będzie oskarżeniem bez dowodów - taki użytkownik z miejsca dostaje warna na forum.
Jeśli skargę zakłada user A na usera B to w takiej skardze wypowiadają się:
- user A
- user B
- moderator
- pomocnik
- administrator
I NIKT WIĘCEJ chyba że:
- wypowiedź osoby trzeciej ( C ) jest konstruktywna i wnosi coś ważnego do tematu,
- osoba C może potwierdzić DOWODAMI słuszność skargi,
Nie będzie tolerowana sytuacja że ktoś wejdzie w daną skargę i napisze "tak, kiedyś też widziałem jak przeklinał", "potwierdzam, on kampił na respie", "wg mnie skarga słuszna bo...", itp. Jeśli ktoś coś zarzuca to MUSI to potwierdzić dowodami. Nie obchodzi mnie czy to Twój przyjaciel, brat czy tata napisał skargę. Jeśli nie dotyczy ona Ciebie, lub nie masz dowodów na jej słuszność to nie masz prawa się w niej wypowiadać!!!!!!!! W PRZECIWNYM WYPADKU KAŻDY ŁAMIĄCY TEN REGULAMIN DOSTANIE WARNA.
2. Nie piszemy skarg za to że admin mnie kicknął, dał bana na 5 minut, slapnął, itp. (chyba że sytuacja się nagminnie powtarza). Skarga musi mieć konkretny powód i podstawę. Proszę schować swoja dumę, przeczekać te 5 minut bana i grać dalej i nie robić kwasów. Nikt jeszcze nie umarł od 5 minutowej przerwy w grze.
Skargi składamy kiedy:
- admin wyraźnie nadużywa swoich praw,
- admin nie stosuje się do ogólnie przyjętego regulaminu admina i serwera,
- gracz obraża, wyzywa, łamie regulamin
KAŻDA SKARGA MUSI BYĆ POPARTA DOWODAMI. SKARGI BEZ DOWODÓW BĘDĄ Z AUTOMATU ZAMYKANE A AUTOR DOSTANIE WARNA. RÓWNIEŻ ZA BEZSENSOWNE SKARGI POLECI WARN !!
Skarg nie składamy kiedy:
- admin mnie kicknął raz,
- admin mnie slapnął raz
- dostałem bana na 5 minut (chyba że bez powodu)
- gracz napisał/powiedział do mnie bocie, noobie, itp.
Od bota i nooba jeszcze nikt nie umarł a od bezsensownych skarg za niedługo zejdę ja na zawał. Składajcie skargę tylko wtedy jeśli jest uzasadniona, gdy ktoś celowo lub często łamie regulamin. Wybaczajcie drobne obrazy i przewinienia. Mamy ze sobą grać razem a nie czychać na potknięcie i robić kwas.
PS.
Administracja zastrzega sobie prawo do odrzucenia skargi, jeśli jest napisana tak, że trudno jest ją zrozumieć (ortografia, interpunkcja, składnia zdania itp.)
Strona 1 z 1
[REGULAMIN] Regulamin wypowiedzi w dziale skargi koniecznie każdy musi to przeczytać
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Temat jest zamknięty

Do góry