Otwieram.
Kandydatury wyżej napisane nie będę brane pod uwagę.
Teraz każdy kto się zgłosi będzie miał mały test z kilkoma małymi zadaniami.
Potrzeba 2 może 3 pomocników.
Edit
Rekrutacja potrwa to piątku 9 grudnia. Potem wszyscy ci którzy się zgłosili będą, jak wyżej napisałem, mieli drobny test.
Zgłosić może się każdy kto spełnia wymagania w pierwszym post.
Rekrutacja na stanowisko Pomocnik
Napisano 03 grudzień 2011 - 13:50
Próba nr 2 
Mam na imię Wojtek. Mieszkam w mazowieckim koło Płocka. Interesuję się komputerami i informatyką. Lubię czytać książki
Mam spore dosświadczenie w adminowaniu i hmm.. pomocnikowaniu?
Na forum jestem około 7 miesięcy i sporo osób mnie zna
<chyba
> Ogólnie w CS-a gram 2 latka i nadal jestem lamką <3
Proszę o rozpatrzenie podanie i NIE MINUSOWANIE "BO MIAŁEŚ POMOCNIKA NA SIECI, KTÓREJ NIE LUBIĘ"
EDIT: Idę odpracować warny
Mam na imię Wojtek. Mieszkam w mazowieckim koło Płocka. Interesuję się komputerami i informatyką. Lubię czytać książki
Mam spore dosświadczenie w adminowaniu i hmm.. pomocnikowaniu?
<chyba
Proszę o rozpatrzenie podanie i NIE MINUSOWANIE "BO MIAŁEŚ POMOCNIKA NA SIECI, KTÓREJ NIE LUBIĘ"
EDIT: Idę odpracować warny
Lekko jak hel napełniam trwogą
I zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą
Twą dozgonną chęć dorównania swym Bogom
OGROM PfK podąża swą drogą
Przysięgam na ogon
Uwierzysz w co zechcę
A poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze.
Przysięgam na ogon
Uwierzysz w co zechcę
Spoiler
Napisano 03 grudzień 2011 - 15:57
Być może w końcu się uda
Mam na imię Krzysiek mam 17 l i mieszkam w okolicach Ciechanowa [mazowieckie]. Interesuję się przede wszystkim muzyką i CS. Na forum jestem codziennie nawet w szkole poprzez wi-fi. Myślę, że jestem dobrym adminem, znam się także co nieco na robieniu forum itp. Będę starał się pomóc jak najwięcej na forum. Liczę na pozytywne rozpatrzenie
Ps. jestem h@ na radiu ale to nie jest forum cs więc nie ma nic do tego, a ta sieć na której byłem h@ przejmie ktoś inny tak że się tym nie sugerować.
Dopóki będziesz miał kolor, podanie nie będzie rozpatrywane.
Sweet
Edit. Już nie mam koloru
Ps. jestem h@ na radiu ale to nie jest forum cs więc nie ma nic do tego, a ta sieć na której byłem h@ przejmie ktoś inny tak że się tym nie sugerować.
Dopóki będziesz miał kolor, podanie nie będzie rozpatrywane.
Sweet
Edit. Już nie mam koloru
Napisano 03 grudzień 2011 - 23:57
Witam, mam na imię Adrian mam 15lat już nie długo 16. Jestem na waszej serwerowni od końca Sierpnia. Mieszkam w małej okolicy Żory obok Katowic :). Interesuje się informatyka oraz Sportem a dokładniej piłka nożną oraz baseballem, oraz lubię słuchać muzyki (Hip hop, rap). Na forum zaglądam codziennie może i mam mało postów ale staram się udzielać tam gdzie trzeba nie chcę zbędnych pisać postów. W counter strike gram już z 4lata, mysle ze ogarniam admina. Doswiadczenie w operowaniu strona mam bo miałem już nie raz swoja serwerownie ze strona :). Gdybym jednak został wybrany starałbym się jeszcze bardziej poprawić swoją aktywnosć. Wiem że mam małe szanse ze względu na mój wiek ale spróbuje.
[uwaga=Sweet]minimum 300 postów.[/uwaga]
[uwaga=Sweet]minimum 300 postów.[/uwaga]

Napisano 04 grudzień 2011 - 00:27
Nic nie zaszkodzi spróbować..
A więc Mam na imię Dawid mam 17 lat, mieszkam w Chorzowie interesuje się głównie to muzyką, imprezami, dzieeeewczynami <3 ;D
Na waszej serwerowni jestem bodajże od kwietnia (chyba)..
Ostatnimi czasy nie zaglądałem na forum w ogóle ponieważ miałem przeprowadzkę i internet założyli mi dopiero 3 dni temu, ale teraz znowu zacznę się udzielać itp.
Chciałbym zostać pomocnikiem na tym forum myślę, że jestem dość znanym użytkownikiem forum jak i graczem waszych serwerów.
Chciałbym pomóc w ogarnianu działów i pomagać rozwiązywać różne problemy.
Raczej jestem osobą bezkonfliktową, posiadam kulturę osobistą, umiem rozstrzygać różne spory jak i konflikty..
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Dziękuję i pozdrawiam. :)
[uwaga=Sweet]warny odpracuj.[/uwaga]
A więc Mam na imię Dawid mam 17 lat, mieszkam w Chorzowie interesuje się głównie to muzyką, imprezami, dzieeeewczynami <3 ;D
Na waszej serwerowni jestem bodajże od kwietnia (chyba)..
Ostatnimi czasy nie zaglądałem na forum w ogóle ponieważ miałem przeprowadzkę i internet założyli mi dopiero 3 dni temu, ale teraz znowu zacznę się udzielać itp.
Chciałbym zostać pomocnikiem na tym forum myślę, że jestem dość znanym użytkownikiem forum jak i graczem waszych serwerów.
Chciałbym pomóc w ogarnianu działów i pomagać rozwiązywać różne problemy.
Raczej jestem osobą bezkonfliktową, posiadam kulturę osobistą, umiem rozstrzygać różne spory jak i konflikty..
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Dziękuję i pozdrawiam. :)
[uwaga=Sweet]warny odpracuj.[/uwaga]
Napisano 14 marzec 2012 - 20:39
Nabór znów otwarty, wymagania pozostają bez zmian.
Napisano 14 marzec 2012 - 20:42
Minimalny wiek: 16 lat bez żadnych wyjątków - Jest
Staż na forum większy niż trzy miesiące - 2 lata ^^
Ilość postów nie mniejsza jak 300 - Jest
Saldo ostrzeżeń równe zero - Jest
I obowiązkowo mikrofon - nie pożyczony od znajomego - Tego jeszcze nie ma, ale będę miał wkrótce ;D
Miałem wcześniej tutaj moderatora i chcę powrócić do moich obowiązków. :)
Staż na forum większy niż trzy miesiące - 2 lata ^^
Ilość postów nie mniejsza jak 300 - Jest
I obowiązkowo mikrofon - nie pożyczony od znajomego - Tego jeszcze nie ma, ale będę miał wkrótce ;D
Miałem wcześniej tutaj moderatora i chcę powrócić do moich obowiązków. :)

Spoiler
Napisano 14 marzec 2012 - 23:27
Też spróbuję ;)
Minimalny wiek: 17 lat
Staż na forum większy niż trzy miesiące: Prawie 2 lata.
Ilość postów nie mniejsza jak 300 : ponad 500
Saldo ostrzeżeń równe zero: 1 ostrzeżenie, wyprosiłem od Destinego.
I obowiązkowo mikrofon - Jest.
Mam na imię Patryk. Pochodzę z okolić Płońska (Mazowsze). Na serwerze jestem od marca 2010 (pierwszy serwer zabijamy Mi6), na forum od czerwca. Interesuję się sportem, muzyką oraz informatyką. Byłem administratorem na serwerze bf2, żadnych skarg sobie nie przypominam. Myślę, że nadaję się na to stanowisko :).
Minimalny wiek: 17 lat
Staż na forum większy niż trzy miesiące: Prawie 2 lata.
Ilość postów nie mniejsza jak 300 : ponad 500
Saldo ostrzeżeń równe zero: 1 ostrzeżenie, wyprosiłem od Destinego.
I obowiązkowo mikrofon - Jest.
Mam na imię Patryk. Pochodzę z okolić Płońska (Mazowsze). Na serwerze jestem od marca 2010 (pierwszy serwer zabijamy Mi6), na forum od czerwca. Interesuję się sportem, muzyką oraz informatyką. Byłem administratorem na serwerze bf2, żadnych skarg sobie nie przypominam. Myślę, że nadaję się na to stanowisko :).
Nick w grze: Venoom
Napisano 15 marzec 2012 - 14:55
Hm, może to i coś da, może nie.
Mam na imię Jacek, we wrześniu będę obchodził swoje 18-naste urodziny, interesuję się kulturystyką i prawie jak każdy chłopak dziewczynami. Na zabijamy gram od połowy sierpnia i myślę, że trochę ludzi mnie zna z dobrej strony. Warny mam za swoją głupotę (Dzięki ViDaL!
), które mogę oczywiście odrobić, postów mam ok. 250~więc trochę mi tylko brakuje. Nie są to bezsensowne posty żeby tylko mieć więcej cyferek przy koncie. Gdy tylko potrafię pomagam to pomagam, myślę, że funkcja pomocnika nie zmotywuje mnie do pomocy (jestem już wystarczająco zmotywowany) lecz pomoże mi w odbudowie sieci aby powróciła to starych lat świetności. Jeżeli jednak wymagania są nie do zagięcia zrozumiem, lecz jak to mówią "kto nie ryzykuje ten nie gra". Razem możemy więcej, w końcu sieć przetrwała już nie jedno.
Z poważaniem Jacek.
Mam na imię Jacek, we wrześniu będę obchodził swoje 18-naste urodziny, interesuję się kulturystyką i prawie jak każdy chłopak dziewczynami. Na zabijamy gram od połowy sierpnia i myślę, że trochę ludzi mnie zna z dobrej strony. Warny mam za swoją głupotę (Dzięki ViDaL!
Z poważaniem Jacek.
Napisano 15 marzec 2012 - 15:43
Minimalny wiek: 16 lat bez żadnych wyjątków - 15,999
Staż na forum większy niż trzy miesiące - 2-2 razy tyle
Ilość postów nie mniejsza jak 300 - <800
Saldo ostrzeżeń równe zero - Zaraz odpracuję
I obowiązkowo mikrofon - nie pożyczony od znajomego - Mam (Sennheiser)
Nie będę się dłużej rozpisywał, moje dane osobowe i inne zboczenia macie w starszych podaniach
Lekko jak hel napełniam trwogą
Przysięgam na ogon
Uwierzysz w co zechcę
Przysięgam na ogon
Uwierzysz w co zechcę
Spoiler
Napisano 15 marzec 2012 - 22:30
Minimalny wiek: 16 lat bez żadnych wyjątków - rocznikowo 19
Staż na forum większy niż trzy miesiące - 2 lata
Ilość postów nie mniejsza jak 300 - niestety ale poprzednie konto miało ponad 3000
I obowiązkowo mikrofon - nie pożyczony od znajomego - Oczywiście że jest
A teraz coś od siebie:
Zabawę z zabijamy zacząłem ok 2 lat temu kiedy w sieci był tylko serwer mi6 który później został przekształcony w Bf2.
Dostałem się na stanowisko Moderatora więc działałem w sieci coraz więcej, następnie otrzymałem szansę sprawdzenia się na pozycji Junior Admina z której skorzystałem ale po pewnym czasie coś mi odbiło i niestety musiałem zrezygnować z tej funkcji. Pewien czas temu się zmieniłem i powtanowiłem wrócić do sieci i pomóc nowemu właścicielowi sieci w ogarnięciu tego wszystkiego
[uwaga=ViDal]Ja na tak i to bardzoo duże, On się zmienił przez ten czas i zasługuje spowrotem na j@. Tyle ode mnie :)[/uwaga]
Staż na forum większy niż trzy miesiące - 2 lata
Ilość postów nie mniejsza jak 300 - niestety ale poprzednie konto miało ponad 3000
I obowiązkowo mikrofon - nie pożyczony od znajomego - Oczywiście że jest
A teraz coś od siebie:
Zabawę z zabijamy zacząłem ok 2 lat temu kiedy w sieci był tylko serwer mi6 który później został przekształcony w Bf2.
Dostałem się na stanowisko Moderatora więc działałem w sieci coraz więcej, następnie otrzymałem szansę sprawdzenia się na pozycji Junior Admina z której skorzystałem ale po pewnym czasie coś mi odbiło i niestety musiałem zrezygnować z tej funkcji. Pewien czas temu się zmieniłem i powtanowiłem wrócić do sieci i pomóc nowemu właścicielowi sieci w ogarnięciu tego wszystkiego
[uwaga=ViDal]Ja na tak i to bardzoo duże, On się zmienił przez ten czas i zasługuje spowrotem na j@. Tyle ode mnie :)[/uwaga]
Napisano 16 marzec 2012 - 19:43
Siemano, nic się ogólnie nie zmieniło poza wiekiem.
Od dawna planowałem powrót na stare śmieci.
Jeżeli dalibyście szansę na Pomocnika zacząłbym ponownie funkcjonować jak dawniej.
Mam ogrom czasu ostatnio, nie mam gdzie się podziać pod względem gier,
a że kilka osób pytało się mnie czy mam zamiar powrócić skłoniło mnie do napisania tego, co właśnie
wam tu przekazuję
Wymagania spełniam, wystarczy spojrzeć na profil,
nie ma co się opisywać w tym. Status ostrzeżeń miałem mieć
dawno wyczyszczony za wkład w rozwój forum, ale dalej mam 10%.
Co do majka, nadal posiadamy sprawny :)
Czy się zmieniłem?
Nie wiem jakiego mnie pamiętacie, wydoroślałem trochę i myślę, że większe starania
włożyłbym w powrót dawnego Zabijamy, gdzie porządek sprawowała porządna ekipa ludzi ;)
Liczę, że dacie mi szansę :)
Od dawna planowałem powrót na stare śmieci.
Jeżeli dalibyście szansę na Pomocnika zacząłbym ponownie funkcjonować jak dawniej.
Mam ogrom czasu ostatnio, nie mam gdzie się podziać pod względem gier,
a że kilka osób pytało się mnie czy mam zamiar powrócić skłoniło mnie do napisania tego, co właśnie
wam tu przekazuję
Wymagania spełniam, wystarczy spojrzeć na profil,
nie ma co się opisywać w tym. Status ostrzeżeń miałem mieć
dawno wyczyszczony za wkład w rozwój forum, ale dalej mam 10%.
Co do majka, nadal posiadamy sprawny :)
Czy się zmieniłem?
Nie wiem jakiego mnie pamiętacie, wydoroślałem trochę i myślę, że większe starania
włożyłbym w powrót dawnego Zabijamy, gdzie porządek sprawowała porządna ekipa ludzi ;)
Liczę, że dacie mi szansę :)
Napisano 16 marzec 2012 - 20:58
Do grona pomocników dołączają :
Babyface oraz Hajt ?. Miejmy nadzieję, że współpraca będzie owocna.
Babyface oraz Hajt ?. Miejmy nadzieję, że współpraca będzie owocna.
Logowanie »

Temat jest zamknięty

Do góry