Witam. Nazywam się Robert. Mam 17 lat (rocznikowo 18). Gram na platformie steam, a na serwerze znajdziecie mnie pod nickiem "Nightmare^". Gram jedynie na FFA+BF2...no może czasami jakiś COD :). W cs'a gram 7 lat z przerwami. Trafiłem tutaj oczywiście, że sfragowanych. Z tamtymi adminami znam się już dobrze....zwalczamy cziterów na ile możemy....choć sam adminem zostać nie chcę to pomagać będę. Chciałbym też, aby admini, których poznam bardziej mi zaufali. Myślę, że admini ze sfragowanych potwierdzą to, iż potrafię rozróżnić czitera od gracza czystego :). I napisze tylko to co piszę praktycznie zawsze: "Screeny nie zawsze mówią cała prawdę. Cziterzy z łatwością potrafią przerobić screeny lub moga mieć bardzo dobrze skonfigurowanego aima. Jednak demko powie wszystko :)". Myslę, że będziemy grać na jakimś normalnym poziomie...jak na razie nie narzekam i mam nadzieję, że też nie sprawię problemów.
@edit
Witam M M CS :). Mam nadzieję, że dalej będziemy kontynuować poziom gry i zwalczanie cziterów. No i bez slapowania xd
Użytkownik Nightmare^ edytował ten post 25 styczeń 2012 - 11:49