Witam. Zakładam drugi temat ze względu na to, że czekam już kilka dni na odpowiedź związaną z moim vipem! Jesteście lojalną i rzetelną administracją to dodajcie mi tego vipa! I nie piszcie tak jak np. gural czy dziunia, że mam się ogarnąć bo ja jestem ogarnięty tylko chcę dostać to za co zapłaciłem!! Ile mam jeszcze czekać?? Skoro Kamil nie odpowiada to kto inny powinien zająć się tą sprawą. Nie uważacie ??
Strona 1 z 1
Kiedy otrzymam tego vipa?!
Napisano 25 listopad 2011 - 18:01
Po pierwsze to Niunia ,,OGARZE" jak nie umiesz czytać a po drugie Ty jesteś ogarnięty?? Skoro taki ogar z Ciebie to czemu nie umiałeś napisać poprawnej treści sms'a? Więc skończ zawracać za przeproszeniem du*e innym! Twoja wina, że źle wysłałeś więc teraz nie miej do nikogo pretensji! Jakbyś kupował jakąś grę na komórkę z gazety czy coś innego i byś źle wpisał treść to też byś pisał swoje płacze do nich? Wątpię....
Napisano 07 grudzień 2011 - 15:05
Pewnie kłamiesz 
Kamil nie "zlewa" sobie nikogo
Ja też miałem problemy z adminem,bo było ok niby był a go nie było,ale od razu mi odpowiedział -.- więc nie ściemniaj :) Kamil to nie jest żaden "naciągacz" i gdybyś pewnie go kupił to by Ci dodał..To nie Nasza wina jak już Nas tak obwiniasz,na drugi raz sprawdź co wpisujesz.Aha i nie ma lipy żeby Ci hajs pobrało gdybyś wpisał zły kod
Ja wiele razy wysłałem i wyszło mniej więcej "Podałeś nieprawidłowy kod" lub coś,ale stan konta się nie zmieniał
Kamil nie "zlewa" sobie nikogo
Napisano 07 grudzień 2011 - 16:38
Po pierwsze: Lol?
Po drugie: po cobym miał sobie takie coś wymyślić z tym gg ??
Po trzecie: gdyby nie zeżarło mi kasy nawet bym tego tematu nie założył.
Po czwarte: jak nie wierzysz to powiedz Kamilowi, żeby wszedł do tego całego sklepu i zobaczył, czy z mojego nr było wysyłane. To jest mój nr. 6653302**.
Po piąte: co do kodu, racja moja wina, źle wpisałem kod. Ale chyba po to jest ten temat, żeby takie problemy rozwiązać co nie?
Po drugie: po cobym miał sobie takie coś wymyślić z tym gg ??
Po trzecie: gdyby nie zeżarło mi kasy nawet bym tego tematu nie założył.
Po czwarte: jak nie wierzysz to powiedz Kamilowi, żeby wszedł do tego całego sklepu i zobaczył, czy z mojego nr było wysyłane. To jest mój nr. 6653302**.
Po piąte: co do kodu, racja moja wina, źle wpisałem kod. Ale chyba po to jest ten temat, żeby takie problemy rozwiązać co nie?
Napisano 11 grudzień 2011 - 13:27
Odpowiedź otrzymałeś w pierwszym temacie.
Niestety ja dostaję pieniądze tylko w tedy kiedy użytkownik wyśle smsa o podanej treści na podany numer. Wszystkie inne sms'y o innych treściach nie trafiają do mnie więc nie mam wglądu czy wysłałeś czy nie.
Zamykam.
Niestety ja dostaję pieniądze tylko w tedy kiedy użytkownik wyśle smsa o podanej treści na podany numer. Wszystkie inne sms'y o innych treściach nie trafiają do mnie więc nie mam wglądu czy wysłałeś czy nie.
Zamykam.

Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim za***nym obowiązkiem.
'' To ważne abyśmy wiedzieli
skąd przychodzimy,
ponieważ jeśli nie wiemy,
skąd przychodzimy,
to nie wiemy, gdzie jesteśmy,
a jeśli nie wiemy gdzie jesteśmy,
to nie wiemy, dokąd zmierzamy.
A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza,
to prawdopodobnie
zmierza w złym kierunku. ''
- sir Terry Pratchett
Lepiej poszukać sobie nowego przyjaciela niż płakać po dawnym.
Seneka Młodszy
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry