Cześć jestem petrus gram u cb na serwerze 4FUN od dluższego czasu. Dobra przejdę do rzeczy pytanie moję do ciebie to... czy jest opcja dojścia "na stałe" do twojej serwerowni? Posiadam swój serwer TeamPlay 13slotowy. Serwer jest opłacony na 72 dni aktualnie posiada HLTV + AmxBans. Serwer kupiłem tydzień temu. Tu masz IP:91.204.161.55:25078 serwer reklamuję kilkanaście razy dziennie. Mam swoich graczy już ale jeszcze nie tyle ile bym chciał. Czy jest możliwość dojścia do sieci? Oczywiście będe reklamował twoją serwerownie itp. składki nie ma problemu. Chce dołączyć ponieważ nie mam czasu żeby założyć swoją serwerownie ponieważ uczę się w technikum i tylko w weekendy mam czas. Miło by było gdyby dalo radę dołączyć na stałe z serwerem. Oczywiście bym go opłacał z tym nie mam żadnego problemu z mojej stron tak jak mowiłem. Kwestia tego czy się zgodzisz?
Pozdrawiam petrus.
Cześć mam pytanko do was. Sorry ze piszę tutaj ale nie wiem w jakim dziale to napisać. A więc... Posiadam swój serwer TeamPlay 13 slotowy + HLTV serwer zaludniony w 100%. Nie posiadam sieci tylko tyle że mam serwer pytanie takie da radę dolączyć do waszej sieci z serwerem TEAMPLAY ? Serwer jest w 100% przystosowany do rozgrywki teamplay. Podam kilka danych:
IP: 91.204.161.55:25078
Link do Gametracker: http://www.gametrack...4.161.55:25078/
Sloty: 12+1(HLTV) - chce dokupić wiecej do 16+1
Rozgrywka: Do 12 rund wygranych przez drużynę
Hosting: OwnServer.pl (ping 20-35max),
Mamy serwra: (kolejność map jest przypadkowa)
de_inferno
de_train
de_cpl_mill
de_nuke
de_tuscan
de_dust2
de_cbble
Chce dodać jeszcze mapy de_mirage i de_forge.
Co o tym myślicie? Chce dojść na stałe, oraz chce pomoc zeby jeszcze bardziej rozwinąć sieć zabijamy.pl. Pozdrawiam i prosze o pozytywnie rozpatrzenie.
Strona 1 z 1
pytanie
Napisano 07 listopad 2011 - 18:44
http://zabijamy.pl/wspolpraca jeżeli spełniasz warunki i akcpetujesz nasz to nie widzę problemu.

Pisanie drobnych pluginów AMXX na zamówienie. Płatność - przelew lub sms.
apsik
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Do góry